Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

James

James on nuori ja lupaava hevosen alku. Ratsastaessa herkkä, mutta erittäin kiltti. Luonteeltaan utelias ja seurallinen, välillä vähän häslääjä ;)

Tappi

Tappi on Tallimme uusin tulokas ja ratsun opit vielä hieman alkutekiöissään. Tasostaan huolimatta mukava ja rauhallinen ratsu

 

Milla

Milla on vuonna 2010 syntynyt risteytysponi. Reipas ja kuuliainen, nuoreen ikäänsä nähden jo erittäin osaava pikku kaveri. Luonteeltaan super kiltti ja herttainen!

   

 

Filemon "Viltsu"

Viltsu on -03 syntynyt Suomenhevos ruuna. Ratsastaessa se on todella herkkä, reipas ja eteenpäin pyrkivä. Osaavalla ratsastajalla vaativammatkin koulukiemurat sujuvat leikiten! Kuumuu esteillä helposti!

 

Fält`s Bartmann "Bartti"

Suloinen Norjanvuonohevos ruuna Bartti (synt.-06), on osaava hevonen, mutta myös jääräpäisyyttä ja pientä kujeilua löytyy! 

  

Nuuskamuikkunen "Nuuskis"

Tämä läsipäinen komistus on vuonna -07 syntynyt Suomenhevos ruuna. Kovapäinen ja hieman omintakeinen herra, mutta kuitenkin melkein kaikkien ratsastajien suosiossa.

 

 


Allinoora "Alli"

-94 syntynyttä Shetlanninponi tammaa Allia käytetään tällähetkellä sekä ajo-ponina, että ratsuna. Superkiltti hoitaa ja mukava ratsastaa- vaikkakin vauhtia ja jääräpäisyyttä löytyy välillä vähän liikaakin!

 

Nappi

Risteytysponi Nappi on nuori sydäntensulattaja, joka on kaikentasoisilla tunneilla mukana. Rauhallinen ratsastaa, hoitaessa tosin kannattaa sormiansa varoa vaikkei poni vihainen olekkaan ;)

      

 

Metsäkarin "Malli"

Tallimme vanhus on vuonna -89 syntynyt Suomenhevos tamma. Ikänsä vuoksi Malli on hieman kevyemmässä käytössä, mutta käy niin aloittelijoille, kuin kokeneemmillekin ratsastajille. 


 

 

©2017 Paakkilan talli - suntuubi.com